Opening nieuwe expowinkel ZMUK

De verhuizing van ZaadeL Makerij van de Coehoornstraat 71 in Nijmegen-Oost naar de Groenestraat 170 in Nijmegen-Midden is nog in volle gang. Het grote openingsfeest laat nog even op zich wachten, maar op zaterdag 7 september kan iedereen wel alvast even een kijkje komen nemen: deze dag vieren zij namelijk de opening van nieuwe expowinkel ZMUK!

ZMUK

ZMUK was eerder het sieradenmerk van Sanna Besselink. Ze maakte sieraden van hout en kunstleer: beiden restmateriaal uit de jachtbouw en de meubelindustrie. Dit merk werd verkocht bij diverse museumwinkels in het land en bij conceptstores in binnen- en buitenland. Met deze achtergrond als ontwerper en een liefde voor mooie producten opent ze een expowinkel op de nieuwe locatie van ZaadeL Makerij. “De naam voor deze winkel werd als vanzelfsprekend ZMUK. Van smuk, opsmuk, sieraad ... bij ZMUK vind je leuke, originele, handgemaakte en duurzame opsmuk voor je lijf, je huis en je leven," vertelt Sanna. Zaterdag 7 september is de feestelijke opening van ZMUK, met taartjes en ijsjes (op=op). Iedereen is welkom!

ZaadeL Makerij

ZaadeL Makerij is een creatieve verzamelplaats in het voormalig pand ‘de Haard’ aan de Groenestraat in Nijmegen. Hier vind je het atelier en de metaalplaats van Ingeborg Laninga en Joep Zaad, die in 2013 ZaadeL Makerij zijn begonnen aan de Coehoornstraat in Nijmegen-Oost. Je kunt hier zowel een complete lascursus volgen, als diverse schildercursussen of workshops.

ZaadeL Makerij is een creatieve broedplaats waar verschillende creatieve makers, zoals Kapper Korte Mette en Manic Manicures samenwerken. Met de expowinkel ZMUK creëren ze een plek om je te inspireren met bijzondere producten en ontwerpen. Om leuke cadeautjes te vinden voor een ander of voor jezelf. Een plek die je dag mooi maakt.

ZMUK is geopend op donderdagen van 12.00 tot 20:00 uur, op vrijdagen van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...