Wat is er te doen in Nijmegen - 7 t/m 13 oktober 2024

1. Pubquiz @ De industrie 

Elke eerste maandag van de maand is het weer tijd voor de Pubquiz @ De industrie. Quizmaster Joep zal in 10 rondes met vragen je kennis testen. Meld je snel aan voor deze leuke quizavond en misschien win je wel een prijs! 

Maandag 7 oktober 2024 om 20.00 tot 23.00 uur | Restaurant De Industrie 

2. Merel Severs

Deze zinderende dansvoorstelling Merel Severs viert het menzijn in alle complexiteit, vol van emoties en impulsiviteit. Je wordt meegnomen in de vraag hoe zorg en onderlinge verbondenheid fungeren als actief verzet tegen de huidige dominate normen in onze samenleving. 

Woensdag 9 oktober 2024 om 20:30 | LUX Nijmegen

3. Ruben Drenth Trio - live @ Brebl

Trompettist Ruben Drenth (1997) heeft een grote liefde voor de jaren 60 en dat hoor je terug in zijn muziek! Tijden het Ruben Drenth Trio concert speelt hij samen met Mees Siderius en Jeroen Den Daas een weg door nummers van Jagger/Richards zelf en door stukken die hij schreef geïnspireerd op de Stones. 

Donderdag 10 oktober om 20:00 tot 23:00 | Brebl

4. Workshop dierenschaaltjes maken van keramiek

Hoe leuk is het om je eigen huisdier op een dekseltje te maken en dit een leuk plekje in huis te geven! Met de workshop dierenschaaltjes maken ga je en schaaltje kleien met een dekseltje en op dat dekseltje maak je een dier van klei. De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten. Bij de eerste ga je je ontwerp kleien en bij de tweede kun je deze glazuren met verschillende kleuren en decoratietechnieken. 

Dagelijk t/m 17 oktober om 19:00 tot 21:30 | Splendorfabriek (keramiek atelier Nijmeegs Blauw)

5. The Analogues

The White Album is het meest diverse en eclectische album van The Beatles. The Analogues spelen het integraal, met blazers en strijkers en met behulp van hetzelfde instrumentarium dat The Beatles destijds gebruikten. Na deze tour stoppen The Analogues, dus dit is je allerlaatste kans om ze te zien!

Vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober 2024 om 20:00 tot 22:30 Stadsschouwburg Nijmegen

Dit vind je misschien ook leuk...