5x jongerentips in Nijmegen - 30 september t/m 6 oktober 2024

Deze week kun je dansen op opzwepende housebeats, de tofste Nijmeegse bands ontdekken en de meest stijlvolle vintage items shoppen voor jouw herfstcollectie. Kortom, er is weer genoeg te beleven in Nijmegen. Lees dus snel verder voor onze jongerentips!

1. Parasól 

Ter gelegenheid van hun 6-jarig jubileum presenteert Parasól op vrijdag 4 oktober een extra broeierige editie. Deze nacht laten ze niet ongemerkt voorbijgaan: zowel lokale als internationale artiesten verrijken deze bijzondere verjaardag. The Shapeshifters zullen, samen met de co-headliners, de nacht vullen met muziek van de bovenste plank.

Vrijdag 4 oktober om 23.59 uur in Poppodium Doornroosje.

 

2. ATAT  

Nijmegen, zijn jullie er klaar voor?! ATAT is ontzettend enthousiast om hun eerste evenement in Nijmegen aan te kondigen! De line-up van ATAT zal een mix zijn van hun eigen residents en enkele geweldige lokale artiesten, die je de hele nacht zullen laten dansen!
Ze beginnen de avond met een meer groovy/hypnotische aanpak en bouwen langzaam op naar hardere en snellere genres, zodat je tegen het einde van de nacht al jouw energie kwijt kunt!

Zaterdag 5 oktober om 23.00 uur in Gas19.

 

3. De Gang van Zaken

De Gang van Zaken uit Nijmegen brengt een unieke mix van indiefunk met een vleugje rock en blues. Hun stijl, beïnvloed door bands als The Black Keys, Arctic Monkeys en Red Hot Chili Peppers, zit vol groovy ritmes, melodische gitaren en een kenmerkende soulvolle stem. Denk aan acts als The Vices en The Whitest Boy Alive. Met hun aanstekelijke enthousiasme weten ze het publiek zowel te laten dansen als te laten filosoferen.

Woensdag 2 oktober om 22.00 uur in Merleyn.

4. Calor

Calor betekent hitte in het Spaans en dat is precies wat deze clubnacht je brengt. Opzwepende house en een broeierige sfeer creëren een uitzinnige chaos, waarbij high-energy de rode draad is. Verwacht een mix van routine en improvisatie, waarbij de Caloriaanse energie de boventoon zal voeren.

Zaterdag 5 oktober om 23.59 uur in Poppodium Doornroosje.

 

5. Vintage Kilo Sale

Fabrics and More organiseert in samenwerking met Hubert een Vintage Kilo Sale op 4, 5 en 6 oktober in De Vasim. Bezoekers kunnen een ruim aanbod aan sale-items en nieuwe kleding uit de herfst/wintercollectie verwachten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een frisse coupe te laten knippen bij Flowra of een tattoo te laten zetten bij Het Inktlokaal.

Vrijdag 4 oktober om 17.00 uur, zaterdag 5 oktober om 17.00 uur en zondag 6 oktober om 13.00 uur in De Vasim.

Dit vind je misschien ook leuk...