5x jongerentips in Nijmegen - 21 t/m 27 oktober 2024

Deze week kun je je muziekkennis op de proef stellen, nieuw jazztalent ontdekken, of genieten van een sfeervolle Halloweenborrel. Benieuwd naar wat er te doen is en waar je moet zijn? Lees dan snel verder voor onze jongerentips!

1. WTF

De wereld is gek geworden, het einde is nabij. Daarom organiseert WTF, Nijmeegs hardste Drum & Bass beweging, een exit naar het vetste Halloween feest in Nijmegen en omstreken. Met een DJ set van Pendulum in Doornroosje belooft het een gruwelijke ontsnapping te worden.

Zaterdag 26 oktober om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium.

2. Halloween Pumpkin Party

Ben je klaar voor het griezelige seizoen?? Want TUKA Coffee Roasters werkt samen met Cafe Frowijn om je een koffie-geïnspireerd Halloweenfeest te geven! 🎃🍸☕ Neem je vrienden mee, neem je familie mee en vier de herfst samen met ons onder het genot van snacks, drankjes en live muziek!

Zaterdag 26 oktober om 16.00 uur bij Café Frowijn.

 

3. CasKrakers' Muziekquiz

In Le Café is de CasKrakers' Muziekquiz begonnen aan een tweede seizoen. Om de week is op dinsdagavond Le Café dé plek in Nijmegen om je muzikale kennis met je team te testen. Quizmaster Cas presenteert deze muzikale avond waarin alle decennia aan bod komen en alle genres de revue passeren. Raad bekende intro's, herken bizarre covers, leg de juiste verbanden tussen nummers en versla de andere teams om naar huis te gaan met mooie prijzen.

Dinsdag 22 oktober om 20.00 uur in Le Café.

4. Forza

Na een zinderende zomer gaat Forza op volle kracht vooruit het najaar in. Een avond in het teken van  trance, rave & high energy. Dit keer zullen zij dit doen met Mischluft, Justin Tinderdate, Domstad Duo en head honcho Eva Vrijdag op de line-up. Time to rave!

Vrijdag 25 oktober om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium.

 

5. Roseye

Roseye verkent met hun genre-overstijgende muziek thema’s zoals liefde spiritualiteit en maatschappelijke rechtvaardigheid. Dit bijzondere ensemble bestaande uit getalenteerde jonge muzikanten uit vijf verschillende Europese landen maakte dit jaar indruk op podia als North Sea Jazz en Eurosonic en positioneert zich als een frisse wind in de muziekwereld. Roseye verkent niet alleen de grenzen van genre en cultuur maar is ook een steengoede live-act die weet hoe je een feestje moet bouwen. Dit concert is onderdeel van Festival Jazz International Nijmegen.

Zaterdag 26 oktober om 22.30 uur in Merleyn.

Dit vind je misschien ook leuk...