5x jongerentips in Nijmegen - 2 t/m 8 september 2024

Hoewel de zomer bijna voorbij is, kennen de gezellige festivals en feestjes in Nijmegen geen einde. Welke ga jij deze week bezoeken? Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. Onderstuur: Clarice Jensen + Nina Ryser 

Onderstuur is een reeks concerten dat Doornroosje samen organiseert met Extrapool. In deze editie komen Clarice Jensen en Nina Ryser optreden in Extrapool. Componist/cellist Clarice Jensen heeft als solo-artiest een herkenbare sound ontwikkeld waarbij ze via improvisatie en vele (elektronische) lagen live klinkt als een grootse act. Nina Ryser zorgt voor een heerlijk contrast met haar alternatieve chamber pop.

Maandag 2 september om 21.00 uur in Extrapool.

2. Festival de Oversteek

Tijdens Festival de Oversteek dompel je twee dagen onder in prachtige voorstellingen en concerten: theater, dans, muziek, spoken word, beeldende kunst en meer. Op ruim 25 bijzondere locaties zie jij de smaakmakers van morgen en de parels in de dop.

Zaterdag 7 en zondag 8 september op diverse locaties in Nijmegen-Noord.

 

3. Indie Disco

Indie Disco is het feest voor eenieder die een alternatief smaakje prefereert. DJ Maarten W combineert de spannendste nieuwe tracks met de meest vertrouwde hits. Van de dansbaarste garagerock naar de lekkerste electro. Van de vuigste hiphop met stuiterende post-punk naar veel Indie. Een clubnacht vol goede platen, koud bier en gezelligheid!

Vrijdag 6 september om 23.00 uur in Merleyn.

4. Louisiana Live in Brebl Festival

Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en culturele ervaring, het Louisiana Live in Brebl Festival heeft voor ieder wat wils. Sluit je aan bij de festiviteiten, geniet van de live muziek, dans mee op de ritmes en proef de rijke cultuur die Louisiana te bieden heeft.

Zaterdag 7 september om 15.30 uur in Brebl.

 

5. Mama Africa 

Om de zomer toch nog even een goede boost te geven, komt Mama Africa je een handje helpen. Maak je klaar om te dansen op de kenmerkende Mama Africa-sound met de lekkerste Afro Beats, Azonto, Kuduro, Coupé Décalé, Ndombolo en meer Afrikaanse vibes!

Zaterdag 7 september om 23.59 in Doornroosje Poppodium.

Dit vind je misschien ook leuk...