5x jongerentips in Nijmegen - 5 t/m 11 augustus 2024

Bezoek jij deze week een tof concert, een swingend indie feestje of geniet jij tijdens deze zomerdagen juist van een fris ijsje of terrassen aan het water? In Nijmegen is er voor ieder wat wils. Lees dus snel verder voor de onze jongerentips!

1. Sticks

Sticks komt terug naar Nijmegen voor een dikke liveshow! Ditmaal brengt de Zwolse rapper zijn scherpe lyrics, onnavolgbare flow en authentieke beats naar Openluchttheater De Goffert.

Zaterdag 10 augustus om 20.15 in Openluchttheater De Goffert.

2. Author & Punisher + KEN Mode

Zowel Author & Punisher als KEN Mode staan bekend om hun intense en unieke geluid. Live shows zijn al net zo’n ervaring. Op zaterdag 10 augustus komen beide bands naar Nijmegen met hun door metal gedreven industrial en noise.

Zaterdag 10 augustus om 20.15 in Doornroosje

 

3. Terrassen aan het water

Als het zonnetje schijnt, dan zijn de terrasjes een heerlijke plek om te zitten. Het liefst met een lekker uitzicht, zoals aan het water. Wil jij weten welke terrassen in Nijmegen aan het water zitten? Met dit lijstje helpen wij jou verder!

4. Indie Garden 

Op zaterdag 10 augustus brengt Smells Like Alterative een eclectische mix van 00’s 10’s & 20’s Indie Pop Rock & Electronics met een knipoog naar de Classics uit het verleden naar de Achtertuin tijdens Indie Garden. Van Arctic Monkeys en The Kooks tot Gorillaz en Franz Ferdinand.

Zaterdag 10 augustus om 19.00 uur bij de Achtertuin.

 

5. IJsje eten

Wanneer de zon zich weer van haar beste kant laat zien, worden de deuren van de diverse ijssalons in Nijmegen platgelopen. Van vanille tot citroen en van chocolade tot aan mint. Bij de verschillende salons is het assortiment schepijs ruim. Op deze locaties scoor jij zeker een heerlijk ijsje.

Dit vind je misschien ook leuk...