5x jongerentips in Nijmegen - 29 juli t/m 4 augustus 2024

Zit je al volop in de vakantiestemming? Met de jongerentips van deze week worden jouw vrije dagen nóg een stukje leuker. Lees snel verder!

1. Borrelen tot in de laatste uurtjes

Vakantie in eigen stad! Daar hoort natuurlijk heerlijk borrelen bij tot in de late uurtjes…trek de fles bubbels maar alvast open. Wij delen met jou dé zomer hotspots! Borrelen tot in de laatste uurtjes doe je in Nijmegen bijvoorbeeld bij Hotel Pauw, de Achtertuin, Atelier en BRASS.

2.  Open Poëziepodium

Traditiegetrouw op de eerste donderdag van de maand start het Open Pöeziepodium op 1 augustus om 20.00 uur in De Sint-Nicolaaskapel. Het thema is visioen. Meld je aan via poeziecentrumnederland@gmail.com als je deel wilt uitmaken van de line-up. Om alleen te komen luisteren hoeft dat niet. Je bent welkom en toegang is gratis. Willemijn van den Geest en Kyrke Otto zijn de presentatoren.

Donderdag 1 augustus om 20.00 uur in De Sint-Nicolaaskapel.

 

3. Koopzondag

Je kunt elke zondag in Nijmegen shoppen! Tijdens koopzondagen zijn vrijwel alle winkels in het hart van het winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open. Weet je niet waar je moet beginnen met het ruime aanbod aan winkels? Geen zorgen! Zo hebben wij voor jou de beste vintage kledingwinkels, sneakershops, boekenwinkels en interieurwinkels op een rij gezet. Shop till you drop!

Zondag 4 augustus om 12.00 uur.

 

4. Verkoeling zoeken aan het water

Het kwik boven de 25 graden? Dan zijn de Nijmegenaren volop bij open water te vinden! Even lekker dobberen of pootje baden, je gewichtloos voelen en relaxen. Wij lichten een aantal zonovergoten strandplekken voor je uit. Zwemmen in Nijmegen doe je bij de Waalstrandjes, de Spiegelwaal, het Wylerbergmeer, de Bisonbaai, de Lentse Plas of Recreatiegebied Berendonck. 

5. E-Chopper Tour door Nijmegen

Op deze stoere elektrische scooter ben je ongeveer twee uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Nijmegen. Je hebt keuze uit een route door het bosrijke Ooijpolder gebied of een rondje om de Lentse plassen.

Dagelijks t/m 1 december tussen 10.00 en 17.00 uur bij Nijmegen Outdoor.

 

Dit vind je misschien ook leuk...