5x jongerentips in Nijmegen - 26 augustus t/m 1 september 2024

Nachtbrakers en festivalgangers, opgelet! Nijmegen is deze week dé plek voor de vetste feestjes. Waar ga jij jouw dance moves showen? Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. Het Nest Festival

Op zaterdag 31 augustus vormt het Goffertpark weer het strijdtoneel voor de seizoensafsluiter van Het Nest. Verwacht een line-up boordevol dikke, verse en bekende namen. Een veelzijdiger programma en nog meer plekken waar je kunt verdwalen.

Zaterdag 31 augustus om 14.00 uur in het Goffertpark.

 

2. Come As You Are

Het seizoen in Brebl wordt afgetrapt met met de 4e editie van Come As You Are - 90’s Special. Wat draaien ze? Dat gaat alle kanten op! Verwacht een heerlijke portie Grunge, Indiepop, Trip Hop, 90s Hip Hop, Britpop, wat Jungle & Chemical Beats. Dat alles in die leuke bovenzaal van de Brebl, dus twijfel niet en scoor snel jouw tickets!

Zaterdag 31 augustus om 21.00 uur in Brebl.

 

3. Silent Disco in De Achtertuin

Silent Disco is een feit! Op vrijdag 30 augustus staan ze in de Achtertuin vanaf 19.00 uur. Kom lekker dansen met koptelefoons. Je hebt keuze uit 3 kanalen muziek: House, Disco & electronic dance, de lekkerste R&B, hiphop, Afro & Latin of hiphop & guilty pleasures.

Vrijdag 30 augustus om 19.00 uur in De Achtertuin.

 

4. Fiesta Macumba

Het heetste feestje van Nederland strijkt op vrijdag 30 augustus weer neer in het mooie Nijmegen. Doornroosje wordt helemaal in vuur en vlam gezet met de nieuwste en heetste latin tunes. Tot snel op de dansvloer bij Fiesta Macumba!

Vrijdag 30 augustus om 23.00 uur in Doornroosje.

 

5. Snõõper

Snõõper begon als een samenwerking tussen Connor Cummins -een punkgrootheid uit Nashville- en Blair Tramel -een leraar met een bijbaantje in grappige animatie en kunst. Toen hun cassettebandjes en zelfgemaakte video’s over de hele wereld fans begonnen te vinden en hun zelf uitgebrachte vinyl singles uitverkocht raakte, bracht het duo Snõõper eind 2021 naar de buitenwereld en Snõõper was geboren.

Donderdag 29 augustus om 22.00 uur in Merleyn.

 

Dit vind je misschien ook leuk...