3 x jongerentips in Nijmegen - 22 t/m 28 juli 2024

Even helemaal bijkomen van de Vierdaagsefeesten? Dat kan! Geniet deze week van een zomeryogasessie, een avondje dineren inclusief cocktails of een interessante tentoonstelling. Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. Summer Yoga

Doe mee met Zomeryoga! Begin je zomer met een boost van positieve energie en frisheid. Ervaar yoga in een serene en veilige omgeving bij Sporthal Ark van Oost. De lessen worden gegeven door Jean Hsu, een toegewijde yoga-instructeur uit Taiwan, die haar uitgebreide ervaring en passie voor yoga deelt om het leven in Nijmegen te verrijken. Iedereen is welkom om haar sessies bij te wonen!

Iedere dinsdag om 12.00 uur in Ark van Oost.

 

2.  1920 x Atelier

Tijdens de zomermaanden bundelen 1920 Speakeasy en Atelier Bar All Day hun krachten. Aan de Van Der Brugghenstraat geniet je iedere dinsdagavond van een combinatie van heerlijke gerechten en drie bijpassende cocktails.

Iedere dinsdag om 20.00 in Atelier Bar All Day.

 

3. Ever Ending

Kunnen we de huidige staat van de wereld zien als een apocalyps? In een wereld van klimaatrampen, pandemieën en oorlogen ziet Ever Ending het einde ervan niet als een enkelvoudige of lineaire gebeurtenis, maar worden werken samengebracht die een caleidoscoop aan eindes tonen. Zonder doemscenario’s te willen schetsen kijkt deze tentoonstelling verder dan het dominante narratief van de apocalyps. Dwalend door ruïnes wordt de kwetsbare balans tussen dystopie en utopie verkend en krijgen vergeten werelden het woord. 

Dagelijkst t/m 29 september van 12.00 tot 17.00 uur bij platform POST.

 

Dit vind je misschien ook leuk...