5 x jongerentips in Nijmegen - 15 t/m 21 juli 2024

De Vierdaagsefeesten zijn in volle gang! Aan leuke feestjes zeker geen gebrek. Waar ben jij tot in de late uurtjes te vinden? Lees snel verder voor onze jongerentips.

1. Poederdoos

Tijdens de Vierdaagsefeesten host Poederdoos op maandag 15 juli een kleurrijke en speelse clubnacht in Merleyn. Het wordt een broeierige avond waar het queer-nachtleven wordt gevierd met opzwepende muziek, sexy dragshows, performances, hysterisch decor en extravagante fashion. De dj’s van Poederdoos draaien italo, house en disco. Op het menu staanShady Lady, Tompuss (drag), Daauwe (drag), Boogie Bernd b2b Lysah en DJ Superdoei.

Maandag 15 juli om 23.30 uur in Merleyn.

 

2.  BLANCO x Evasion

Je ziet het goed, deze twee rasechte Nijmeegse organisatoren bundelen de krachten tijdens BLANCO x Evasion. Op de woensdag van de Vierdaagsefeesten kun je samenkomen in Waalhalla voor de dikste clubnacht van de week. Maak je op voor een nacht techno en hardgroove van de hoogste plank. Op de line-up staan Felice, Julian Muller, Joe Eri en BSS. Deze wil je echt niet missen!

Woensdag 17 juli om 23.55 uur in Waalhalla.

 

3. Fresku in de Stevenskerk

Fresku is sinds 2008 een van de household names van de Nederlandse rapscene. Dat werd hij door onderhuidse gevoelens te bespreken. Van zichzelf, van de mensen om hem heen en van de maatschappij. Hij steekt zijn angsten, twijfels en te geven liefde niet onder stoelen of banken. Hij hield Hilversum een spiegel voor én liet van zich horen in fasen van polarisatie. Maar al die stappen bleken kleine stappen van een groot proces. Het leren. Het leven. Het leren leven.

Dinsdag 16 juli om 18.30 uur in de Stevenskerk.

 

4. Fiesta Macubma

Het heetste feestje van Nederland strijkt tijdens de Vierdaagsefeesten weer neer in het mooie Nijmegen. Doornroosje wordt helemaal in vuur en vlam gezet op woensdag 17 juli met de nieuwste en heetste latin tunes tijdens Fiesta Macumba. Dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. Tot snel op de dansvloer!

Woensdag 17 juli om 23.00 uur in Doornroosje.

 

5. Huisfissa

Ben jij klaar voor het gezelligste huisfeestje in de club?! Een red cup vol punch in je hand, de lekkerste urban hitjes uit de speakers, je vrienden uitdagen voor een potje beerpong en een dansvloer gevuld met alleen maar gezellige mensen: bij Huisfissa mag en kan alles! Geen gezeur met de buren, niet al je troep hoeven op te ruimen aan het eind van de avond, gewoon jezelf lekker kunnen misdragen op het gezelligste huisfeestje van het land. Deze editie met IJskouwd, Eston, Kiki Rose, Huisfissa Soundsystem, Slim Shadi en MC Rody Delorean.

Vrijdag 19 juli om 23.59 uur in Merleyn.

 

Dit vind je misschien ook leuk...