5x jongerentips in Nijmegen - 12 t/m 18 augustus 2024

Festival, feestjes en concerten... ook deze week is er weer genoeg te beleven in het altijd zonnige Nijmegen. Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. Eclipse

Na een uitverkochte editie begin juni keert het drum and bass feest Eclipse terug om hun tweede verjaardag in Doornroosje te vieren. Naast dat headliner Disrupta over komt vliegen, sluit ook Gray aan om de kaarsjes uit te blazen. Support zal bestaan uit Jump Up-legende Original Sin en de rising star Gino.

Zaterdag 17 augustus om 23.00 uur in Doornroosje.

2. De Hollandse Zomer

Op zondag 18 augustus wordt Het Goffertpark in Nijmegen omgetoverd tot het grootste & gezelligste zomerfestival van eigen bodem tijdens De Hollandse Zomer 2024! Beleef de beste dag van het jaar met meer dan 20.000 liefhebbers en mega optredens van al jouw favoriete artiesten in het mooiste park van Nederland.

Zondag 18 augustus om 13.00 uur in Het Goffertpark.

 

3. Wine Lips

Punk, rock en psychedelica. Wine Lips uit Canada brengt deze drie stijlen samen tot een uiterst energiek en opzwepend geheel. Fuzzed out garagerock die voelt als een overschot aan suiker en adrenaline waarbij stilzitten een welhaast onmogelijke opgave is. Na hun uitverkochte show in Merleyn komt de band nu met een splinternieuw album weer naar Nijmegen. Ditmaal om Doornroosje om te toveren tot een kolkende massa.

Vrijdag 16 augustus om 20.30 uur in Doornroosje.

4. The Omnific

Het instrumentale Australische progressieve rock/metaltrio The Omnific bestaat uit twee bassisten en één drummer. Mix progressieve rock, djent, funk, nintendo core en elektronische soundscapes in de blender en je komt grofweg uit bij het geluid van dit opmerkelijke trio. Het nieuw te verschijnen album ‘The Law Of Augmenting Returns’ is de reden dat de Australiërs in augustus Europa aan doen voor een tour waarbij Nijmegen niet wordt overgeslagen.

Woensdag 14 augustus om 22.00 uur in Merleyn.

 

5. Terra in de Achtertuin

Dansen op de beste club en elektronische muziek? Dan kan tijdens Terra in de Achtertuin! Kom voor de zonnestralen en blijf voor de nacht, want Terra is dag en nacht bij de Achtertuin. Op een lege maag kun je niet dansen, daarom rollen ze de BBQ voor je uit. 

Zaterdag 17 augustus om van 15.00 tot 5.00 uur in de Achtertuin
 

Dit vind je misschien ook leuk...