Voormalig skateheld uit Nijmegen presenteert tweede Nederlandstalig album: Kees Thuisbezorgd

In coronatijd is Kees nóg luier geworden. Sindsdien haalt hij zijn eten niet meer af, maar laat hij het thuisbezorgen! Vandaar dat zijn tweede album, dat hij op vrijdag 27 september om 20.00 uur presenteert in de muzikale broedplaats De Basis, Kees Thuisbezorgd heet. Dit album volgt zijn succesvolle debuut Kees Takeaway uit 2021, waarmee hij 10.000 streams behaalde en door het hele land optrad.

Kees Thuisbezorgd staat vol met eerlijke, humoristische en melancholische liedjes over eten, vrouwen, mislukte dates, depressieve episodes uit het verleden en eenzaamheid. Ook op dit album schetst Kees het leven van een vrijgezelle veertiger met een flinke dosis rake en unieke zelfspot. Zijn cynische single "Patty, Zonder Jou Geen Confetti", waarbij de spraakmakende videoclip een opvallende pop als 'Patty' toont, vertelt bijvoorbeeld over een mislukte date. De muziek van Kees is uniek door de combinatie van levenslied, melancholie en humor, beïnvloed door artiesten als Elliott Smith en Spinvis, en door zijn liefde voor klassieke muziek.

De releaseshow wordt voorafgegaan door het duo Bucket List, bestaande uit Michelle Seifert en Kees' goede vriend Gijs Hamans. Het belooft een avond te worden die je niet mag missen, want het nieuwe album van Kees zal deze avond ook fysiek verkrijgbaar zijn. Kaartjes zijn te koop via deze link.

Na de releaseshow in De Basis is Kees Draaisma de komende maand ook nog te zien op 19 oktober tijdens een instore release bij platenwinkel De Waaghals te Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk...