Vier de herfstvakantie bij De Bastei

Museum De Bastei staat bol van de activiteiten voor een ongelofelijke, spannende en leuke herfstvakantie! Deze vakantie nemen verhalen het museum over. Er waart een spookverhaal rond, er is een workshop fabeldieren bedenken en je beleeft vrolijk museumtheater tijdens een echt pyjamafeest in het museum!

De verdwenen directeur... | doorlopend spookverhaal
Het museum is in de ban van een verdwijning. Niemand minder dan onze eigen oud-directeur is verdwenen! Duik het museum in en laat je meevoeren in het spannende verhaal over de verdwenen directeur... Een verhaaltocht door het museum.

Workshop Fabeldieren | maandag 21 oktober
Verzin je eigen fabeldier! Jullie fabelwezens spelen de hoofdrol in een nieuw verhaal, verzonnen en verteld door de Sprookspreker. Deze workshop is het meest geschikt voor kinderen tussen 7 - 12 jaar.

Dieren opzetten | dinsdag 22 oktober

Tijdens de herfstvakantie kun je onze taxidermisten aan het werk zien. Kijk mee terwijl zij dieren opzetten voor in het museum. Een uitgelezen kans om al je brandende vragen te stellen over dit bijzondere vak!

Pyjamafeest in het museum | vrijdag 25 oktober
Abe de Verteller en de Sprookspreker vertellen allebei een spannend, mooi of ontroerend verhaal. Daarna verzin je zelf een kort verhaaltje dat je mag vertellen. Enne, vergeet je pyjama niet! Museumtheater voor kinderen tussen 6 - 10 jaar.

Nacht van de Nacht in het museum | 26 oktober
Zaterdag 26 oktober is het Nacht van de Nacht dus gaan de lichten uit! Samen met een gids dwaal je door de ondergrondse gangen, donkere zalen en beleef je het museum in het duister. Vanaf 8 jaar.

In Museum De Bastei ervaar je de eeuwenoude relatie tussen mens, rivier en natuur. Ingang aan Lange Baan 4 6511 XJ Nijmegen, naast de Veerpoorttrappen. Vol tarief volwassene € 12,50 / Kind € 7,50.

Meer informatie vind je op de website van de Bastei: www.debastei.nl/nl

Dit vind je misschien ook leuk...