Samen leestips uitwisselen in de bieb tijdens de open boekenclub

Heb jij een fantastisch boek gelezen waarvan je vindt dat meer mensen het zouden moeten lezen? Of wil je je lijstje met 'nog te lezen boeken' aanvullen? Doe mee met de open boekenclub in Bibliotheek Mariënburg. Je bespreekt boeken en deelt leestips, dit alles onder begeleiding van de Nijmeegse auteur en veellezer Will Kranendonk.

De open boekenclub vindt om de twee weken plaats op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur in de Nijmeegse bibliotheek. Je kunt aansluiten wanneer je wilt. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 16 oktober. Daarna zijn er nog boekenclubs op 30 oktober, 13 november, 27 november en 11 december. Meedoen is gratis, maar reserveren is gewenst via de website van de bibliotheek.

Voorbereiding niet nodig

Voor deze boekenclub is voorbereiding niet nodig. Heb je onlangs een boek gelezen dat veel indruk op je heeft gemaakt? Neem het mee en deel het met de andere deelnemers. Natuurlijk krijg je zelf ook nieuwe leesinspiratie. Als er tijd over is, lees je samen een korte tekst om daar vervolgens met elkaar over in gesprek te gaan. Een leuke manier om op informele wijze andere leesliefhebbers te ontmoeten.

Wil je nog meer leestips? Kijk eens op de website van Bibliotheek Gelderland Zuid.

Dit vind je misschien ook leuk…