Ren mee met Run4Usher tijdens de Zevenheuvelenloop 2024

Wist je dat er tussen de 600 en 1000 Nederlanders zijn die de erfelijke en progressieve aandoening Ushersydroom hebben? Het Ushersydroom leidt tot doof- en blindheid. Op dit moment zijn onderzoekers druk bezig met onderzoek naar een behandeling van het Ushersyndroom. Aan het onderzoek zijn hoge kosten verbonden. Om het onderzoek draaiende te houden is jouw hulp nodig.

Loop tijdens de Zevenheuvelenloop op 17 november 2024 mee met team Run4Usher om onderzoek naar Ushersyndroom te ondersteunen! Vanaf 1 juni kun je je aanmelden. Dat doe je door je eerst aan te melden bij de Zevenheuvelenloop en daarna een mailtje te sturen naar run4usher@ushersyndroom.nl. Op de dag van het hardloopevent krijg je vanuit Run4Usher een hardloopshirt. Door het shirt te dragen creëren jullie samen meer naamsbekendheid. Dankzij JPS Media ontvangen de eerste 50 deelnemers ook een gratis drinkfles! Als dank voor jouw inzet voor Run4Usher, wordt er na het hardlopen een feestelijke borrel georganiseerd op zowel de zaterdagavond als zondagmiddag! Meer informatie hierover volgt.

Op een andere manier meehelpen?

Los van het hardlopen, organiseert Run4Usher ook een aantal leuke acties zoals een EK voetbalpoule en een online (EK) pubquiz! Hier kan je al voor een kleine bijdrage aan deelnemen en zelfs een prijs winnen! Voor deze acties of een losse donatie kan je terecht op de website van Stichting Ushersyndroom.

Voor meer informatie over het Ushersydroom, of één van de acties van Run4Usher kun je een bericht sturen naar run4usher@ushersyndroom.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…