Nijmeegs ontwerpbureau Kenmerk genomineerd voor Beste leerbedrijf 2022!

Ontwerpbureau Kenmerk uit Nijmegen is één van de tien landelijk genomineerden voor ‘beste leerbedrijf’ voor mbo-studenten in de creatieve industrie. Dat kwam als een grote verrassing toen Wendy van stageorganisatie SBB met taart het kantoor binnen kwam lopen!

Kenmerk is een erkend leerbedrijf en leidt sinds 2019 ontwerpers op. In het creatieve team ontwikkelen studenten zich tot voltallig designer. Eigenaar Mirjam is blij verrast: “Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons ontdekken waar hun ambities liggen. Ze krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze zijn écht onderdeel van ons team, je ziet hun skills met de week verbeteren! Dat is fantastisch om te zien.”

Kenmerk is super trots op deze nominatie. Bijdragen aan de toekomst van studenten is wat zij het liefst doen! “Bij Kenmerk is geen idee te gek. Er wordt een hoop lol gemaakt, maar ook hard gewerkt: we werken feedback-gedreven. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat! Studenten krijgen niet alleen feedback, maar geven het ook aan anderen. Dit is erg leerzaam, feedback geven is als student vaak lastiger dan het ontvangen. Het is heel gaaf om te zien hoe onze aanpak met deze nominatie wordt beloond”.

Maandag 16 mei is het moment van de waarheid. Dan organiseren de MBO Raad en SBB het Ambassadeursgala. De jury kiest tijdens het gala de landelijke winnaars van de verkiezing ‘beste leerbedrijf’. Het team van Kenmerk hoopt natuurlijk deze prachtige prijs in ontvangst te mogen nemen. “Vol enthousiasme en met veel creativiteit zorgen dat studenten de praktijkervaring opdoen die ze hard nodig hebben, daar doen we het voor”.

Benieuwd naar Kenmerk’s werk? Neem eens een kijkje op www.kenmerk.studio

Dit vind je misschien ook leuk...