De hipste jamsessie van Nijmegen is terug: MonkeyJam!

Hou je van muziek? Dan moet je dit even lezen. Vanaf september is de MonkeyJam op elke derde zondag van de maand terug bij het leukste podium van de stad: Brebl!

Wat moet je weten?

De MonkeyJam is niet zomaar een jamsessie. Colored Monkeys, de succesvolle organisatie achter de jam, is een muzikale community voor en door creatieve makers. Ze zetten zich in voor een sterke scene, met op dit moment de nadruk op zes steden: Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. De MonkeyJam is het bekendste initiatief en dient als de perfecte broedplaats om te inspireren, experimenteren, netwerken, podiumervaring op te doen en gewoon heerlijk los te gaan.

De regels zijn simpel: geen covers, alleen improvisatie. Op een avond varieert de sfeer daardoor van experimentele jazz en knallende funk tot emotionele popballads. Over je niveau hoef je je geen zorgen te maken, want zowel beginnende als professionele muzikanten laten hun gezichten zien. Ben je dol op muziek en creativiteit, maar bespeel je geen instrument? Kom gezellig alleen of met vrienden luisteren en socializen!

Opening op 15 september

Op zondag 15 september trapt om 16.00 uur onze te gekke huisband af met een kort openingsconcert. De huisband is samengesteld door onze partner, dé Nijmeegse muziekhub De Basis Nijmegen. Om de première extra feestelijk te maken, spelen we op het buitenpodium, direct na het concert van de geweldige latinband La Parilla Mixta (13.00-16.00 uur). Daarnaast is in Brebl de MonkeyJam altijd extra lekker, want bij de buren kan een heerlijke pizza worden gehaald. Let wel op: de maanden daarna starten we om 19.00 uur, de nieuwe reguliere tijd.

Come jam like monkeys do!

Data en tijden MonkeyJam

15 september 2024: 16.00 – 19.00 uur

20 oktober 2024: 19.00 – 22.00 uur

17 november 2024: 19.00 – 22.00 uur

15 december 2024: 19:00 – 22.00 uur

Voor meer informatie en indrukken, check www.coloredmonkeys.com en/of @colored_monkeys op Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk...