Drift trapt nieuw studiejaar af met pop-up introrave in Café de Plak

Omdat een goed begin het halve werk is – en omdat Drift zelf ook ooit begonnen is als studentenfeest op de donderdagavond – geeft de organisatie op donderdag 22 augustus een klap op het nieuwe studiejaar met een pop-up introrave in Café de Plak. Met artiesten als Davy Brandts, Lysah, Yeku & Thijs Moors en Zeronine achter de draaitafels belooft het een vurige introductie vol warme house en techno te worden. De entree is gratis. 

"De start van een nieuw studiejaar verdient een knallende aftrap. Onze roots liggen in het nachtelijke studentenleven, en we vinden het belangrijk om een nieuwe lichting Nijmegenaren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de dansvloer, als alternatief voor de doorsnee studentenkroeg of feestcafés. Dat kan eigenlijk nergens beter dan in een legendarische, intieme plek als de Plak”, vertelt Brent Roozendaal, oprichter en directeur van Drift. 

Programma

De avond is verdeeld over twee ruimtes, elk met een eigen vibe. In het café wordt het publiek meegenomen op house-excursie, terwijl de kelder het domein is voor hardere house en techno.

Kelder: House & techno

22:30 - 01:00 Yeku & Thijs Moors
01:00 - 03:30 Zeronine

Café: House & disco

00:00 - 01:30 Lysah
01:30 - 03:30 Davy Brandts

Over Drift

Drift Festival staat bekend als een van de meest vooruitstrevende dancefestivals van Nederland. Wat ooit begon als een bescheiden studentenfeest, is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de Nederlandse elektronische muziekscene. Drift brengt een diverse line-up samen met een toegewijd publiek, en creëert daarmee een unieke beleving die al meer dan twee decennia de harten van muziekliefhebbers verovert.

Meer informatie over Drift: driftomtedansen.nl

Dit vind je misschien ook leuk...