Fotoverslag: DemoDay

 » Werk & ondernemen » Nijmegen innoveert

Op de laatste dag van Vibe of the Future Festival was het tijd voor DemoDay, georganiseerd door Mercator Launch. Naast keynote sprekers kon er op de DemoDay-markt een kijkje worden genomen naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie.

DemoDay

Het hoogtepuntevenement van Vibe of the Future festival vond plaats op het Erasmusplein van de Radboud Universiteit. Hier pitchten de meest veelbelovende start-ups en innovators hun innovatieve oplossingen. De dag werd georganiseerd door Mercator Launch, die studenten, promovendi, onderzoekers en alumni helpt bij het starten van een eigen bedrijf.

Keynote spreker Eva de Mol, mede-oprichter van CapitalT, deelde haar inzichten over ondernemerschap en durfkapitaal. Met een PhD aan de VU Universiteit en Berkeley heeft Eva een sterke wetenschappelijke achtergrond, gespecialiseerd in de impact van de dynamiek van ondernemende teams op het succes van startups.

Daarnaast was er volop ruimte om in contact te komen met marktleiders, investeerders en ondernemers op de Demo Day-markt op het Erasmusplein, waar startups hun producten en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie tentoonstelden. Het werd een interessante dag voor iedereen die eveneens overweegt om te gaan ondernemen, maar ook voor investeerders om direct in aanraking te komen met high-potential startups.

Fotografie: Jesse Wensing

Dit vind je misschien ook interessant...