Vier de herfstvakantie met De Horde!

Als kersverse speler binnen de culturele basisinfrastructuur (BIS) opent Theatergroep De Horde in Nijmegen van 19 t/m 27 oktober de deuren van Theater Het Badhuis voor een creatieve herfstvakantie. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom om mee te doen aan workshops, knutselmiddagen en voorstellingen.

Deze herfstvakantie biedt Theatergroep De Horde een veelzijdig programma voor elke leeftijd. Van het maken van je eigen miniatuur-tent tot spannende voorstellingen – De Horde zorgt voor een creatief, laagdrempelig en inspirerend aanbod dat kinderen uitdaagt om hun verbeelding de vrije loop te laten.

Knutselmiddagen: ‘Maak je eigen miniatuur-tent’ (AL)

Voor de knutselliefhebbers zijn er gratis inloopworkshops waarin kinderen hun eigen mini-tent kunnen maken. Dit is tevens onderdeel van de landelijke KinderTheaterWeek, waarmee aandacht op jeugdtheater wordt gevestigd. Geen aanmelding nodig, je kunt zo binnenlopen en direct aan de slag. De workshop vindt plaats op 20, 24, 25 en 27 oktober, van 14:00 tot 17:00 uur.

Workshop ‘TENT’ (8+)

Voor kinderen vanaf 8 jaar is er de creatieve workshop ‘TENT’. Onder begeleiding van een ervaren miniatuur- en filmmaker bouwen de deelnemers een miniatuurwereld die dient als decor voor hun eigen korte film. Deze exclusieve workshop vindt plaats op zondag 20 en zondag 27 oktober en kost €12,50 per kind (inclusief drinken, iets lekkers en een kortingsbon van €2,50 voor de kerstvakantievoorstelling ‘TENT’).

Voorstelling: Boef (4+)

Op woensdag 23 oktober om 16:00 uur speelt de spannende en grappige voorstelling Boef (4+) van Grote Mensen. Twee detectives nemen het publiek mee op een groot avontuur vol pantomime en humor, waarin de kinderen zelf ontdekken hoe je een echte boef vangt.

Meer informatie over het programma, tijden en tickets is te vinden op www.theatergroepdehorde.nl/programma.

Dit vind je misschien ook leuk…