Open ateliers in de Krayenhoffkazerne

In november openen de ateliers in de Krayenhoffkazerne, gelegen aan de Molenveldlaan 12 – 144 in Nijmegen, opnieuw hun deuren voor het publiek. Dit jaarlijkse evenement biedt een unieke kans om kennis te maken met diverse kunstvormen in een laagdrempelige setting.

Op de weekenden van 2 en 3 en 9 en 10 november zijn de ateliers van 28 kunstenaars te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan kunstdisciplines, waaronder schilderkunst, keramiek, beeldhouwkunst, glaskunst, raamobjecten, design en fotografie. Daarnaast is er volop informatie beschikbaar over de vele cursussen en workshops die worden aangeboden.

Tijdens de open dagen zijn de kunstenaars zelf aanwezig om te vertellen over hun werk, de achterliggende verhalen en hun inspiratiebronnen. Dit biedt een mooie gelegenheid om vragen te stellen en eventueel een kunstwerk aan te schaffen.

De Krayenhoffkazerne is op beide zaterdagen en zondagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, evenals het parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

Meer weten? Bezoek dan de website: www.kunstindekazerne.nl

Dit vind je misschien ook leuk…