Intuïtieve schilderworkshop Fully Human bij Lindenberg Cultuurhuis

Op zaterdag 16 november organiseert Andrea Gomez in samenwerking met het Doe-het-zelf meemaakpodium de workshop Fully Human bij Lindenberg Cultuurhuis. Fully Human is een intuïtieve schilderworkshop waarin je verkent hoe het is om jou te zijn. Onder begeleiding van Andrea maak je contact met jezelf en geef je uitdrukking aan wat je voelt.

Wat ga je doen?

In deze schilderworkshop word je uitgenodigd om jouw levenservaring te verkennen door middel van kleuren, vormen en texturen. Door verschillende oefeningen en opdrachten maak je een schilderij dat de complexe mens in jou laat zien. Je laat jouw schilderdoek weerspiegelen wat er in jou leeft.

Voor wie?

Deze workshop is iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar jouw innerlijke wereld en verbinding wil maken met anderen die ook op een zelfontdekkingsreis zijn. Andrea creëert een intieme ruimte waar je veilig en vrij bent om te verkennen en uit te drukken wie je bent.

Over Doe-het-zelf

Fully Human wordt ondersteund door Doe-het-zelf, het meemaakpodium van Lindenberg Cultuurhuis. Met Doe-het-zelf opent de Lindenberg haar deuren voor creatieve en culturele ideeën van bewoners, organisaties en makers uit Nijmegen en omgeving.

Praktische informatie

De workshop Fully Human vindt plaats op zaterdag 16 november van 14.00 uur tot 18.00 uur in Lindenberg Cultuurhuis, Ridderstraat 23 in Nijmegen. De voertaal is Engels. Deelname aan de workshop kost € 20.

Meer informatie en inschrijven kan via deze link. Kijk voor meer informatie over Andrea Gomez op haar website: www.nourishingwitch.com.

Dit vind je misschien ook leuk...