DROOM!ijs lanceert wintereditie: stamppot in plaats van ijs

DROOM!ijs, de ijssalon in Nijmegen-West waar het lekkerste ambachtelijke ijs met zorg en passie wordt bereid, komt deze winter met een unieke twist. Vanaf maandag 7 oktober veranderde de ijssalon in een winters stamppotparadijs. Klanten kunnen hun eigen stamppot samenstellen, net zoals ze dat gewend zijn met hun ijs, met een "pick & mix" systeem. Hiermee blijft DROOM!ijs ook in de koudere maanden dé plek voor comfortfood, maar dan in een winterjasje.

IJs eruit, stamppot erin! In plaats van ijs kunnen bezoekers hun eigen stamppot samenstellen, net zoals ze gewend zijn met hun ijs. Dit nieuwe concept biedt een verrassende en creatieve manier om de Hollandse klassieker op het menu te zetten.

Opening van de Wintereditie – 7 oktober

Op maandag 7 oktober werd de stamppotlancering feestelijk gevierd met een speciale openingsactie, in de eerste week geven ze 50% korting en dat alles in een gezellige winterse sfeer.

Een sociale missie blijft centraal

Net zoals in de zomer, speelt ook in de winter de maatschappelijke missie van DROOM!ijs een belangrijke rol. Het bedrijf biedt werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en helpt hen met een zinvolle werkervaring.

"Bij DROOM!ijs geloven we in de kracht van verbinding en inclusie, en dat gaat verder dan het seizoen of het product dat we aanbieden," aldus Gerben Dudok, de bedrijfsleider van DROOM!ijs. "Onze wintereditie draait om warmte – zowel op het bord als in ons sociale impact."

Kom langs en proef de winter!

DROOM!ijs nodigt iedereen uit om langs te komen en zelf hun eigen stamppot samen te stellen. Of je nu kiest voor traditionele boerenkool met rookworst, of gaat voor een verrassende combinatie met seizoensgroenten en vleesvervangers, er is voor ieder wat wils. Met het vertrouwde gevoel van zelf je maaltijd samenstellen en de warme, vriendelijke service, is DROOM!ijs deze winter opnieuw een plek waar iedereen zich welkom voelt.

Openingstijden Wintereditie DROOM!ijs: Vanaf 7 oktober is DROOM!ijs geopend van maandag tot en met zaterdag, van 12:00 tot 19:00, Waalbandijk 417 Nijmegen

Voor meer informatie, bezoek: www.droom-ijs.nl
 

Dit vind je misschien ook leuk…