Fotoverslag: HERO Entrepreneurs & CITC Innovation Day

 » Werk & ondernemen » Nijmegen innoveert

Op de derde en vierde dag van het Vibe of the Future Festival vonden het HERO Entrepreneurs event en CITC Innovation Day plaats.

HERO Entrepreneurs

Op de HAN konden studenten, alumni en docenten op dinsdagavond 24 september weer terecht voor de vierde editie van HERO Entrepreneurs georganiseerd door StartUp Nijmegen vanuit de opleiding HAN Ondernemerschap en Retail Management, HAN Centrum voor Ondernemerschap en Mercator Launch. Ook dit jaar stonden er weer een breed scala aan lokale en landelijke ondernemershelden (veelal HAN en RU-alumni) op het programma.

Het werd een inspirerende avond met daarin lezingen van inspirerende lokale ondernemers Koen Olieslagers (Wattsun), Saskia Eijkelhof (EnginX), Patrick Hülkenberg (Emito), Joost Borneman (Bamboologic) en Benno Driessen (Spacecific). Daarnaast waren er keynotes van Hidde Stolwijk van Karma Kebab en Marco Aarnink van Print.com. HERO Entrepreneurs werd afgesloten met een borrel waarin er werd nagepraat en genetwerkt.

CITC Innovation Day 

Op woensdag 25 september was het tijd voor CITC Innovation Day op de Noviotech Campus. Een primeur! CITC bracht op deze dag hun huidige technische en wetenschappelijke werk op het gebied van halfgeleider- en fotonicaverpakkingen onder de aandacht. Het werd een verdiepend evenement voor semiconductor experts, studenten van de TU Delft en innovators met keynote presentaties gegeven door vertegenwoordigers van de grondleggers van CITC: TU Delft en TNO. Namens de TU Delft sprak professor Kouchi Zhang over de eindresultaten van Pack4EU, dat de Europese halfgeleiderverpakkingsindustrie verenigt met een gemeenschappelijke roadmap. Jaap Lombaers van TNO kwam vertellen over de kracht van samenwerking.

Dit vind je misschien ook interessant...