Fotoverslag: Collegetour & InScience Film Screening

 » Werk & ondernemen » Nijmegen innoveert

Afgelopen maandag was de tweede dag van het Vibe of the Future Festival. Bezoekers konden in De Meesterproef genieten van een collegetour met Julie Hoebink en in de LUX was er een InScience Film Screening.

Collegetour x StartUp Nijmegen

In De Meesterproef organiseerde StartUp Nijmegen maandagmiddag een collegetour met Julie Hoebink, eigenaresse van Make My Day Women & Make My Day Atelier. De Make My Day winkels zijn sinds 2014 niet meer weg te denken uit het centrum van Nijmegen. Tijdens de Collegetour vroeg host Joep Peters aan Julie hoe ze haar concept heeft uitgebouwd tot een van de bekendste van Nijmegen. Naast conceptontwikkeling vertelde ze onder andere over hoe ze haar assortiment uitkiest en hoe ze leuke online content creëert. 

InScience Film Screening

InScience organiseerde een filmvertoning in LUX. Bezoekers konden genieten van drie korte fictiefilms die afgelopen jaar werden gemaakt voor het project TOEKOMSTBEELDEN, over de kansen en gevaren van technologische innovaties in de zorg.

De drie films die werden getoond waren Avondronde van Laura Heinig, Data van Troost van Brian den Hartog en Meneer Groenendaal van Valerie Rutjes.

Mira Vegter (universitair docent Ethiek en Filosofie van de gezondheidszorg aan Radboudumc) was de spreker van de avond. Na afloop van de films konden bezoekers vragen stellen aan de filmmakers en betrokken partijen uit het veld.

Je kunt deze week de wereld van morgen beleven op The Vibe of the Future festival 2024. Neem deel aan een divers programma op meerdere locaties, waarbij het hele spectrum van innovatie in Nijmegen wordt gevierd. Laat je inspireren door een mozaïek van onverwachte kruispunten, die de meest innovatieve geesten en invloedrijke inspanningen van Nijmegen laten zien.

Dit vind je misschien ook interessant...