Expositie van tekenduo's in de Krayenhoffkazerne

Zeven kunstenaars gevestigd in de Krayenhoff Kazerne hebben voor dit weekend in hun eigen atelier ieder een gastkunstenaar-tekenaar uitgenodigd. Ze kozen voor een gast met wie hij of zij tekenaffiniteit heeft.

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Expositie Tekenduo’s 8 en 9 juni

Zeven kunstenaars gevestigd in de Krayenhoff Kazerne hebben voor dit weekend in hun eigen atelier ieder een gastkunstenaar-tekenaar uitgenodigd. Ze kozen voor een gast met wie hij of zij tekenaffiniteit heeft. In die 7 ateliers is de ruimte vervolgens exclusief met tekeningen van deze duo’s ingericht.
De kunstdiscipline tekenen wordt breed voor het voetlicht gebracht. Er is klassieke tekenkunst te zien (landschap, portret), kleine intieme tekeningen, vrije potlood schetsen, experimenteel werk, abstracte en informele tekenkunst, groot formaat tekeningen, ruimtelijke tekeningen, collageachtige tekeningen etc.
De zeven deelnemende duo’s zijn
1 Peter Bremer uit de kazerne met gastkunstenaar Yvonne Halfens,2 Frans Drummen met gast Jos Klaver, 3 Karin Elfrink met gast Manuel Kurpershoek, 4 Funs Erens met gast Gerda Förster, 5 Susan Evers met gast Mieke Koenen, 6 Madeleine Jansen met Marion Heijkers en 7 Peter de Thouars met Petra Dijkers.
8 en 9 juni 13.00 -17.00 u
Krayenhoff Kazerne, Molenveldlaan 12-144, Nijmegen. Entree gratis.

Contact

Kunst In de Kazerne
Molenveldlaan 12 144
6523RN Nijmegen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • Gratis

Hier vind je ons